How to Find a Loyal Friend?

jituFinding loyal friends is not a simple task by any means as they would be someone you can count on for the rest of your life and share both your good and hard times. Loyal Friend influences your life more than anything and anybody else in the whole World. This is the reason why you should carefully find loyal friends for yourself instead of assuming each and every friend of yours as your loyal friend.

Before making loyal friends or getting yourself involved into a friendship, you should make sure that you know the principles of the purpose. You should know the purpose of being friends with an individual. You should also know your temperaments and moods and finally you should determine the knowledge of wisdom your friend might have.

The purpose of friendship should be really clear to you in order to find some loyal friends. You should make friends to become better as a person and as an individual human being. You should know that having a friend is going to change your life’s perspectives in a lot of ways and your life wouldn’t be the same anymore. The motive shouldn’t be gaining something or everything you can; instead you should have a spirit of giving and sharing. While finding loyal friends for yourself make certain of their nature and needs. Don’t become friends with the ones who are not in accordance with the type of nature you possess.

While finding loyal friends, you should also seek out for the fact that the person should be trustworthy and never hurry up in getting involved with the friendships that easily. Sometimes, things wouldn’t turn out the way you want them to or you might not find the person as nice as you thought he or she was going to turn out. So, it is better to remain selective when it comes to fining loyal friends rather considering each and every friend of yours as your loyal friend.

Understanding your temperament and the other person is essential because when you don’t know your own weaknesses and strengths, it gets really difficult to manage the network or cluster of your loyal friends. Make yourself the right person for everyone, learn to bear and be patient with everyone that is around you. So, in the way, you would surely find some loyal friends for yourself that will remain as your loyal friends for most part of the remainder of your life.

Share this:

48 comments, add your’s.

CROCS City

Indeed… I have many friends but only few of them are loyal.

informasi training

Terima kasih untuk sharingnya. Mencari teman yang baik memang susah. Tetapi kalau mencari musuh sangat mudah sekali.

lastsix

i agree with you
find a loyal friend is not simple but find an enemies is simple

lasemart

Betul bos, nyari sohib yang loyal sangat sulit sekarang ini.

agus

Cari musuh yang loyal lebih gampang daripada nyari temen yang loyal, umumnya sekarang kalo kita ada duit banyak kita bisa punya temen banyak, nah kalo dah gak da duit ya pada kabur mereka

Web Motivasi

Keep Ukhuwah!!
Berteman pun harus pinter2 milih, kalo brteman dengan penjual minyak wangi, minimal kita kecipratan wanginya, begtu pun dengan teman, jika teman kita baik, pintar, soleh, yahh… minimal kecipratan pinter, baik and solehnya ^_^

Foredi Gel

I agree with you,.. we just sharing about personal with a few people

Aditya Perdana

making friends is hard but it easy to find the enemy…

KlikLisa

I could not agree more… Only few of my friends are true and loyal. They are my treasure.

jimmy

daripada nyari temen yang loyal,, lebih baik kan cari musuh yang loyal??? kikikiki..
thank’s gan??

risa

I agree I agree with you, nice to know u

tas wanita

inget lagu rhoma irama….mencari teman…mmg mudah….

tech

I have many friends but only few of them are loyal

service ac

indeed…find one friend is harder than find thousand enemy

seratusdua

teman yang loyal, loyal ngasih utang banyak temen ane..

naughtyric

tp bisa juga temenmu jadi musuhmu :)

stabilizer

keeping the relation in full of passion that’s another challenge..

Nadia

I do not think there is a loyal friend, who is just eternal interests.

Blog Bisnis Online

Friend is the one who most understand it ourselves both joy and sorrow. Life friends. Living Indonesian friends. Life friends all over the world. Greetings.

aQin

thanks .. turns out I still have friends …

eko

yes I agree
very difficult for me to find a loyal friend

foredi

bikin doong tips – tips mengungkapkan cinta sama pasangan..

Yossi

The answer: There’s no eternal in this life, we can not expect much for this life, I mean, we are still in high enthusiasm to chase our dreams and objective but still we have to spare failure. It’s same in friendship or relationship, there’s no eternal :)

john

carilah kawan yg baek2x….do not look for bad friends…..

portable massage

Memang mas, banyak orang bilang yang ada adalah kepentingan sejati bukan teman sejati :D Tapi bukan berarti tidak ada teman sejati di dunia ini lho :)

Thanks :)

Bisnis Rumahan

mari kita berteman ;)

lia

tapi di dunia ngak ada yang sejati, karena suatu saat pasti akan terpisah. Yang sejati cuma tuhan.
seotheme4.blogspot.com

ilham prasetyo

mencari teman yang benar2 tulus memang sulit

reza 13

I now this will be help to find a loyal mate

japanese movie download

thanx for share…
menurut saya emang mendingan pny sdikit tmn tp mrk loyal ke kita drpd bnyk tp malah menjerumuskan qta sndiri..
once again..nice share bro..

CROCS Murah kw Super

hmm… susah untuk mencari teman sejati….

sazadi

goog article, search of fiend has selective

arek gaptek

di zaman seperti ini emang susah gan. kebanyakan orang sekarang pada egois

imroee

I need a friends just like I need a girl

immigration

yeah you are right, finding loyal friends is not simple, find friend for having fun is easy but our friends will leave us if we on sadness

download music

memang sulit untuk menemukan teman yang baik dan bisa membantu kita

Labib musyaffa

Blogwalking seperti ini juga merupakan upaya mencari teman bukan ?
meski hanya lewat dunia digital, blog merupakan juga bisa menjadi teman sejati kita.

berita hari ini

teman memang membuat kita bahagia.

Ibnea

maybe we can be loyal friend

ArMiKo

dimana gerangan teman yang loyal berada

3w9

Banyak teman banyak rejeki, banyak kawan juga sama, bisa gampang ngutang lagi, haaaaa heeeee…
Salam dari : http://www9.blogdetik.com
Tengok balik blog aku ya…!

Caines

finding a best friend is the hardest one. one can never tell whether the “friend” is a real friend or just another enemy.,

incm

kayanya kita harus kenalan lebih lagi gan biar jadi loyal friend

DamaraSofia

It is kindly easy to find many friends in our daily life, but yes, its such a hard thing to find a (will be) loyal person who can accompany us in our daily life day by day.. I think, it is more important to be a loyal friend by our own self for others than ask peoples to do that for us..

sinta gear

thanx for share…
menurut saya emang mendingan pny sdikit tmn tp mrk loyal ke kita drpd bnyk tp malah menjerumuskan qta sndiri..

download mp3 terbaru

friendship never end :)

Adityace

betul gan,, teman itu gak dihitung dari berapa bnyaknya,, ttpi bgmna rasa ksetiakawanan diantaranya…

tukang kredit laptop

kayaknya untuk mencari teman yang benar-benar loyak itu susah susah gampang, mungkin kayak mencari jodoh kali ye..

One Trackback

  1. By Finding Loyal Friends is Not Simple | Brokencode on February 14, 2011 at 10:43 am

    Finding Loyal Friends is Not Simple | Brokencode…

    [...]Cari musuh yang loyal lebih gampang daripada nyari temen yang loyal, umumnya sekarang kalo kita ada duit banyak kita bisa punya temen banyak, nah kalo dah gak da duit ya pada kabur mereka …[...]…

Leave a comment


− one = 7